Chipsy z cukinii z serem twardym DŽIUGAS®

Składniki

  • 2
    młode cukinie
  • 4 łyżki
    bułki tartej
  • 4 łyżki
    startego na drobno sera DŽIUGAS
  • do smaku
    ulubione przyprawy
  • 4 łyżki
    mleka

Przyrządzanie

Pokrojone cukinie zamoczyć w mleku i obtaczać w mieszance bułki tartej, sera oraz przypraw. Układać na blasze wyścielonej papierem od pieczenia i piec w piekarniku rozgrzanym do temperatury 220C przez około 20 minut.

Smacznego!

PODOBNE przepisy

Baba Wielkanocna z serem DŽIUGAS®

Jajko wielkanocne z serem DŽIUGAS®

Carpaccio z serem DŽIUGAS®

Omlet z szynką i serem twardym DŽIUGAS®

Pizza z serem twardym DŽIUGAS® i szynką

Ciasteczka z serem twardym DŽIUGAS® i tymiankiem

Sałatka z grzybów leśnych z orzechami laskowymi i serem twardym DŽIUGAS® na ciepło

Tost (bruschetta) z pieczonymi winogronami i serem twardym DŽIUGAS®

Pomidorowa zupa krem z serem twardym DŽIUGAS®

Pieczone kanapki z kurczakiem albo szynką i serem twardym DŽIUGAS®

×

Zapytaj eksperta ds. sera DŽIUGAS

Państwa dane osobowe są gromadzone oraz przetwarzane w celu oszacowania potrzeb Państwa projektu internetowego oraz złożenia Dziugas Poland Sp.z o.o. najlepszej oferty. Wypełniając niniejszy formularz, akceptują Państwo zasady opisane w naszej Polityce Prywatności