Sekrety smaków sera DŽIUGAS®
- 1 godzina
- Grupa 8 osób
- zł 130 per osoba
- Warszawa
Będziemy kosztowali sera twardego DŽIUGAS® dojrzewającego przez 48, 36, 24, 18 i 12 miesięcy. Podamy jeszcze więcej dodatków do niego: miód, różnorodne orzechy, winogrona, gruszkę, dżemy, markowe cukierki, pasty, krakersy, włoskie paluszki chlebowe z serem twardym DŽIUGAS®, a całości dopełni markowe wino DŽIUGAS®.
Opis
Będziemy kosztowali sera twardego DŽIUGAS® dojrzewającego przez 48, 36, 24, 18 i 12 miesięcy. Podamy jeszcze więcej dodatków do niego: miód, różnorodne orzechy, winogrona, gruszkę, dżemy, markowe cukierki, pasty, krakersy, włoskie paluszki chlebowe z serem twardym DŽIUGAS®, a całości dopełni markowe wino DŽIUGAS®.
Dowiesz się o długiej drodze dojrzewania sera DŽIUGAS® i efektach, które przewyższają wszelkie oczekiwania oraz zachwycają nawet największych smakoszy w naszym kraju i na świecie.
Dzięki serowi DŽIUGAS® potrawy stają po prostu smaczniejsze, ponieważ ser twardy, jako jeden z niewielu artykułów, ma piąty smak – umaminį (inne cztery są dla nas tradycyjne: kwaśny, gorzki, słodki, słony). Korzyści sera żmudzkiego dla organizmu — niczym niewyczerpane źródło zdrowia i energii.
Piękna regionalna legenda o założycielu stolicy Żmudzi Džiugasie ujawni Ci powiązania nazwy sera z mitologicznym olbrzymem.