Sekrety smaków sera DŽIUGAS®

  • 1 godzina
  • Grupa 10 osób
  • 130
  • Warszawa

Będziemy kosztowali sera twardego DŽIUGAS® dojrzewającego przez 48, 36, 24, 18 i 12 miesięcy. Podamy jeszcze więcej dodatków do niego: miód, różnorodne orzechy, winogrona, gruszkę, dżemy, markowe cukierki, pasty, krakersy, włoskie paluszki chlebowe z serem twardym DŽIUGAS®, a całości dopełni markowe wino DŽIUGAS®.

Opis

Będziemy kosztowali sera twardego DŽIUGAS® dojrzewającego przez 48, 36, 24, 18 i 12 miesięcy. Podamy jeszcze więcej dodatków do niego: miód, różnorodne orzechy, winogrona, gruszkę, dżemy, markowe cukierki, pasty, krakersy, włoskie paluszki chlebowe z serem twardym DŽIUGAS®, a całości dopełni markowe wino DŽIUGAS®.

Dowiesz się o długiej drodze dojrzewania sera DŽIUGAS® i efektach, które przewyższają wszelkie oczekiwania oraz zachwycają nawet największych smakoszy w naszym kraju i na świecie.

Dzięki serowi DŽIUGAS® potrawy stają po prostu smaczniejsze, ponieważ ser twardy, jako jeden z niewielu artykułów, ma piąty smak – umaminį (inne cztery są dla nas tradycyjne: kwaśny, gorzki, słodki, słony). Korzyści sera żmudzkiego dla organizmu — niczym niewyczerpane źródło zdrowia i energii.

Piękna regionalna legenda o założycielu stolicy Żmudzi Džiugasie ujawni Ci powiązania nazwy sera z mitologicznym olbrzymem.

 

Inne degustacja

  • 1,5 godziny
  • Grupa 10 osób
  • 100
  • 1 godzina
  • 15 osób + dodatkowa osoba 15 zł.
  • 50
×

Zapytaj eksperta ds. sera DŽIUGAS

Państwa dane osobowe są gromadzone oraz przetwarzane w celu oszacowania potrzeb Państwa projektu internetowego oraz złożenia Dziugas Poland Sp.z o.o. najlepszej oferty. Wypełniając niniejszy formularz, akceptują Państwo zasady opisane w naszej Polityce Prywatności